Recensies afscheid

Man, wat ben ik blij dat we voor haar gekozen hebben… (Nacho Morillas)

Het Woordenpalet bestaat niet alleen uit prachtige woorden, maar ook uit een warme persoonlijkheid met oprechte interesse. Dat is vanaf het eerste contact duidelijk. Wij kwamen Margreet bij toeval tegen in de vorm van haar brochure, die tussen de map met rouwkaarten zat, die wij moesten bekijken toen mijn moeder was overleden.  De ingesloten teksten en sfeer spraken boekdelen… man, wat ben ik blij dat we voor haar gekozen hebben. Het afscheid werd een ultiem eerbetoon aan mijn moeder. We hebben er veel positieve reacties op ontvangen. 

Margreet neemt de tijd om te vragen en te luisteren, zodat ze binnen en buiten de geschreven tekst de juiste toon voor het afscheid kan vinden. Ons gezin bestaat uit twee nationaliteiten, Nederlands en Spaans. Met hulp van Margreet vonden wij de perfecte balans daartussen en voor mijn Spaanse vader werd het zo een terechte weerspiegeling van hun leven samen.

De periode kort na een overlijden is triest en vreemd, maar vooral onzeker en je hebt het gevoel geleefd te worden. Soms kun je nog niet goed bij je verdriet. Margreet Jansen en haar Woordenpalet voelen als een warm bad in een tijd waarin je niets meer begrijpt en niets meer zin lijkt te hebben.

Nacho Morillas (Rijssen)

Recensies levensverhalen

Nog geen berichten aanwezig.

Recensies tekstredactie

Nog geen berichten aanwezig.