Je hoorde even helemaal bij ons… (familie Van de Pol)

Graag willen we met iedereen delen, hoe dankbaar we zijn met de manier waarop Margreet, na een middag luisteren naar alles rondom het levensverhaal van onze lieve moeder, weet te verwoorden hoe deze lieve moeder in het leven heeft gestaan! Het was helemaal zoals we het hebben bedoeld en we kijken terug op een respectvol afscheid! We kregen heel veel lovende reacties, die ons erg goed hebben gedaan, want het is best spannend een levensverhaal te brengen!

Gea Schaftenaar – Van de Pol
Ermelo, maart 2016

 

Bijzondere vrouw, beste Margreet,

Omdat ik mijn moeder op de mooiste manier wilde herdenken in haar dankdienst, ben ik blij dat we via contacten van Karel Pul jouw naam door hebben gekregen. Wat heb je op een meesterlijke manier ‘ons’ verhaal weten te omschrijven en op een indrukwekkende manier weten over te brengen naar alle mensen die aanwezig waren bij IJt’s afscheidsdienst en bij het graf met het prachtige gedicht.

Ik weet zeker dat velen het hier lang over zullen hebben.

Mijn grote dank voor de mooie, eerlijke en respectvolle wijze waarop je dit voor ons hebt verzorgd. Ik zal je nooit vergeten!

Henny van de Pol (de 3e dochter van Ytje)

 

Beste Margreet,

Ik wil je ook héél graag laten weten wat je voor mij betekend hebt.
Het is ongelofelijk dat je ons niet kende, maar je zo goed kon inleven in onze situatie. We hadden meteen een goed gevoel en het is fijn dat ik tijdens de dienst geen moment zorgen heb gehad dat er iets niet goed zou gaan.
Ik had dit voor geen goud willen missen!
Prachtig!

Rianne van Nijhuis – Van de Pol

 

Wat hebben wij met elkaar een bijzonder mooie dienst in elkaar gezet. Wat heb je goed geluisterd en het verwoord. En het ook zo verteld, dat ik de hele tijd alleen maar knikkend bevestigend naar je kon kijken.
Wat heb je een geweldige fijne uitstraling! Daar kan een mens soms niets aan doen, maar die heb je dan maar!!

Je hoorde even helemaal bij ons en alles voelde goed.
Ik wil je voor alles bedanken.

Karin de Boer – Van de Pol (2e dochter)