Toen ze binnenkwam, hadden we meteen een goed gevoel… (Mini Rekers)

Vanuit onze kant, wil ik je graag bijzonder hartelijk bedanken Margreet, voor de begeleiding van de ceremonie tijdens de crematie van mijn lieve man Dirk.

Hij overleed 8 september 2017 in het Deventer Ziekenhuis. Al weet je na drie jaar ziek zijn dat dit ooit gaat gebeuren, als het dan ook echt gebeurt, is dat een verschrikkelijk moment!

Dit kon ik niet alleen, dan heb je mensen nodig die je daar mee helpen en in mijn geval had ik voor Monuta gekozen. De volgende morgen ben ik gaan bellen en al snel kwam de uitvaartverzorger, Jeroen Uhl, om alles met mij en de kinderen te regelen. Dan komt ook de vraag: “Hebben jullie iemand die voor mij zou kunnen spreken?” Hij noemde de naam Margreet Jansen . Ik dacht, ik ken haar niet. Ze belde mij en zei meteen: “Dat wil ik voor jullie doen!” Wij maakten een afspraak en toen ze bij ons binnenkwam, hadden mijn kinderen en ik meteen een goed gevoel.

En dat goede gevoel was niet voor niets, want Margreet, hoe jij voor ons de ceremonie hebt verzorgd is met één woord ‘geweldig’! Buitengewoon mooi hoe jij het leven van Dirk, mij en het hele gezin, op een rij hebt weten te zetten.

Nogmaals, wat mooi! Hoe je dit aan alle genodigden hebt verteld, heeft mij diep in het hart getroffen, maar ook de aanwezigen waren erg onder de indruk. Zij hadden veel lovende woorden voor jou Margreet.

Bedankt!

Mini Rekers-Wolsink en (klein)kinderen  – Lochem