Hart van Berkelland

Toen ik hoorde dat Gert en Sonja Brinkhorst, eigenaren van crematorium De Omarming in Zutphen, waar ik regelmatig spreek, plannen hadden voor de bouw van crematorium Hart van Berkelland in mijn eigen gemeente, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en hen gemaild met een bijzonder verzoek. Twee jaar later sieren mijn gedichten en teksten inderdaad de muren van dit mooie en bijzondere crematorium, waar ik me bij het schrijven vooral heb laten inspireren door de troostende en prachtige natuur op landgoed ’t Aamschot. Een ontzettend leuke opdracht, waar ik met heel veel voldoening aan heb gewerkt!

Daarnaast werk ik als vaste spreker mee aan de halfjaarlijkse herdenkingsbijeenkomsten voor nabestaanden en ook dat is heel bijzonder om te doen. Zeker als je daarbij ondersteund wordt door je eigen dochter (Carlijn Middelhof) die samen met Marcel Luntungan deze herdenkingen een integere muzikale omlijsting geeft.