Yarden Afscheidsprijs 2017 – Stem je ook?

Lieve mensen,

Alweer bijna een half jaar geleden, dat ik mijn laatste blog schreef om jullie te vertellen over de vorderingen van het nieuwe boek WARBOEL met gedichten over allerlei sociaal-emotionele en maatschappelijke onderwerpen voor kinderen van 6-14 jaar.

Inmiddels is het zo goed als af. Over een maandje gaat het zelfs al naar de drukker!

Het is ontzettend mooi geworden en we zijn er dan ook heel erg trots op! Ik kan niet wachten om het straks met iedereen te kunnen delen, vandaar hierbij alvast een kleine impressie.

Ook WARBOEL is weer prachtig geïllustreerd door Angelique en door Saskia op dezelfde mooie manier vormgegeven als Ik mis je in alle kleuren. Meer informatie over het boek én over de lancering van mijn nieuwe website www.zilverensleutels.nl volgt binnenkort.

Nu wil ik allereerst jullie aandacht vragen voor iets heel anders.

Ik mis je in alle kleuren is een van de aanmeldingen voor de Yarden Afscheidsprijs 2017 en om kans te maken op de publieksprijs, heeft iedere aanmelding stemmen nodig. Ik ben dan ook zo vrij te vragen of jullie de moeite zouden willen nemen via onderstaande link een stem uit te brengen. Je komt dan op de Yarden site en kunt stemmen door op de duim rechtsboven de foto te klikken.

https://www.afscheidsprijs.nl/ik-mis-je-in-alle-kleuren/

Ontzettend bedankt voor de moeite en ik houd jullie uiteraard op de hoogte!

Hartelijke groet,

Margreet