Gedichten BAK

Ik mis je in alle kleuren

ISBN 978-90-830163-0-6

Prachtig boek met toegankelijke en ontroerende gedichten over rouw en afscheid, allemaal geschreven voor mensen die persoonlijk een verlies hebben meegemaakt. Voor alle leeftijden.

Meer informatie

Warboel

ISBN 978-90-824424-1-0

Kleurrijk geïllustreerde gedichtenbundel voor kinderen en jongeren over uiteenlopende sociaal-emotionele en maatschappelijke onderwerpen. Met online lessuggesties voor gebruik op school.

Meer informatie

De Gedichtentuin

Afscheidspoëzie in de vorm van een interactief abonnement. Voor professionals in de uitvaartbranche, palliatieve zorg of andere vormen van begeleiding rondom rouw en verlies, die in hun werk graag gedichten gebruiken. Maar natuurlijk ook voor iedereen die persoonlijk met verlies te maken krijgt of heeft gekregen.

Voor slechts 8,50 € per maand.

Meer informatie

Poëzie op maat

Met de gedachte mensen blij te maken met een persoonlijk gedicht, vroeg ik een paar jaar geleden op social media, wie er iemand kende die met kerst wel wat extra kleur in zijn of haar leven kon gebruiken.

Er kwamen zoveel ontroerende en lieve reacties, dat ik besloot ook professioneel door te gaan met het schrijven van poëzie op maat.

Meer informatie