Een nieuwe jas…

Lieve mensen,

Het is zover! Het Woordenpalet blíjft de overkoepelende naam van mijn tekstbureau, maar vandaag is dan ook eindelijk de nieuwe website www.zilverensleutels.nl online gegaan. De huidige site van Het Woordenpalet zal ik blijven gebruiken voor mijn werk als schrijver van levensverhalen en spreker bij afscheid, maar Zilveren Sleutels wordt de mooie en kleurige nieuwe jas voor mijn gedichten en boeken.

Boekén inderdaad, want afgelopen weekend is ook de nieuwe bundel Warboel naar de drukker gegaan, dat medio september verschijnt. Het is na Ik mis je in alle kleuren het tweede deel in de Zilverensleutel-reeks en ik ben er ontzettend blij mee. Bijna 30 gedichten voor kinderen en jongeren over allerlei onderwerpen over de soms verwarrende wereld om hen heen, die helaas maar al te vaak ook warboel in je hoofd kan veroorzaken. Met opnieuw prachtige paginavullende illustraties van Angelique en met hetzelfde vakmanschap vormgegeven door Saskia. Leuk detail is dit keer, dat er voor leraren, kindercoaches en andere professionals bij elk gedicht online lessuggesties en werkvormen op de site staan, waar ook ouders uiteraard inspiratie op kunnen doen als ze met hun kind willen praten over soms toch niet makkelijke onderwerpen. Nieuwsgierig geworden? Op de site staat een inkijkexemplaar van het boek, dus neem gerust even een kijkje!

De meeste van jullie zullen mijn blog en updates waarschijnlijk vooral volgen vanwege de gedichten. Ik ben dan ook zo vrij geweest om je e-mailadres toe te voegen aan het abonneebestand van de nieuwe website van Zilveren Sleutels. Mocht je dit niet willen, laat het me dan even weten of maak je inschrijving ongedaan via de berichtbevestiging die je in je mailbox hebt ontvangen.

Actie Boekensteun: Warboel wordt in eigen beheer uitgegeven. Mocht je het boek willen kopen, dan zou je ons enorm helpen met een stukje voorfinanciering, door het nu al via de webwinkel te bestellen en te betalen. Doe je dit voor 1 september, dan ontvang je bovendien een prachtige set van 5 wenskaarten met gedichten uit Warboel cadeau.

En ook de stemactie voor de Yarden Afscheidsprijs loopt nog door tot eind deze maand. We staan nog steeds in de top tien, dus als je nog niet gestemd hebt…….

  1. Ga naar https://www.afscheidsprijs.nl/ik-mis-je-in-alle-kleuren/
  2. Klik op het duimpje rechtsboven
  3. Bevestig je stem via het mailtje dat je van Yarden retour krijgt (kan soms in de Spam terecht komen, maar is betrouwbaar!)

Ontzettend bedankt! Niet alleen voor je stem, maar ook voor al jullie lieve steun, bemoedigende woorden en leuke recensies en reacties die ik de afgelopen jaren heb gekregen! Ik ben ontzettend blij dat ik destijds de stap heb durven nemen om me definitief op het schrijven te richten. Het heeft me een gelukkiger, creatiever en completer mens gemaakt!

En ik hoor natuurlijk heel graag hoe jullie de site vinden…

Een lieve groet voor allemaal,

Margreet