Ik mis je in alle kleuren… een droom komt uit (9 okt 2015)

Een droom komt uit!

Binnenkort verschijnt dan toch eindelijk mijn eerste gedichtenbundel.

Een mij nu al heel dierbaar boekje, met persoonlijke gedichten over afscheid en verlies. Geschreven voor kinderen, jongeren en volwassenen. Mensen die soms heel dicht bij mij stonden, maar ook mensen die ik zelf niet kende.

Wat dit boekje ook bijzonder maakt, zijn de prachtige illustraties van Angelique Bosman. Ik heb haar leren kennen via Saskia Bruil (vormgeving) en vanaf het begin hadden we een klik met z’n drieën. Met heel veel enthousiasme, liefde (en gezonde stress) hebben we elkaar geïnspireerd om er iets moois van te maken en ik heb het gevoel dat we daarin geslaagd zijn.

Maar niet alleen mensen kunnen inspireren.
Ook verdriet heeft soms die kracht.

En dat is waar dit boekje over gaat.
Over die andere kant van verdriet, die kleur geeft aan tranen en je laat voelen wat er echt toe doet. Die verstilt en kwetsbaar maakt. Die liefde heet.

Het heeft mij in elk geval geïnspireerd bij het schrijven van   “Ik mis je in alle kleuren”  en ik hoop dat ik die inspiratie aan anderen kan doorgeven.

preview-website