Ik ben een dichter…. (23 okt 2015)

Wat was het een mooi en ontroerend moment toen afgelopen vrijdag een pallet vol dromen bij mij thuis werd afgeleverd. “Ik mis je in alle kleuren” is eindelijk een feit en ik ben er ontzettend blij mee.

Heel bijzonder was het om gisteravond tijdens de herdenking “Levende Namen” op de Nieuwe Begraafplaats in Lochem in het Poëzielaantje onder een witte paraplu met led-verlichting voor te mogen lezen uit je eigen werk.

Voor het eerst in mijn leven het gevoel ….”ik ben een dichter” (Leo Lionni, Frederick)

Vandaag samen met Saskia en Angelique geproost op het prachtige resultaat van een mooie samenwerking!

“Ik mis je in alle kleuren” is te bestellen via deze website, maar ook verkrijgbaar bij boekhandel Lovink (Lochem), Raadgeep & Berrevoets (Doetinchem), Boek en Buro (Doesburg), Cigo Esther (Borculo) en boekhandel Burgum (Burgum).

 

champagne bundel

ik schrijf je vandaag wat dichter bij mij - paginaboekjes